Fotbolltransfers.com - Åhman Persson medger: "Kontakt med allsvenska klubbar"
Foto: Bildbyrån

Åhman Persson medger: "Kontakt med allsvenska klubbar"

Publicerad: 2018-05-14 10:49 Utlandsproffs

Robert Åhman Persson kan lämna portugisiska Belenenses i sommar. I så fall kan det bli allsvensk comeback.

Den ex-allsvenske mittfältaren Robert Åhman Persson, 31, sitter på ett utgående kontrakt med Belenenses.

I en intervju med Fotbollskanalen berättar svensken att han ännu inte fått något tydligt besked om framtiden.

– Jag har väl fått intentioner på att klubben är väldigt nöjd med mig, och framförallt tränaren. Sedan går det inte så snabbt här nere så, jag väntar väl egentligen på någonting att ta ställning till från dem. Samtidigt som det har tisslats och tasslats om lite andra alternativ också. Så jag avvaktar just nu och väntar på att få något konkret, just nu är det mycket snack och intresse. Men det är väl först nu klubbarna sätter igång med sitt arbete för nästa år och så. Så det är väl nånstans där jag är, väntar på det konkreta härifrån samtidigt som jag har några konkreta från allsvenskan också som är intressanta. Jag väntar på det konkreta härifrån och sedan tar jag ett beslut därefter, säger Åhman-Persson till sajten.

"RÅP" medger att om Belenenses vill att han stannar så är det förstavalet i dagsläget. Samtidigt har han bra kontakt med tidigare klubben Örebro SK.

– Vi har haft kontakt. Jag känner dem väldigt väl de i klubben och även spelarna. Så jag har haft kontakt med dem sedan jag lämnade i princip. Vi vet var vi har varandra kan man väl säga, säger han till Fotbollskanalen.

31-åringen hymlar inte om att det finns konkret intresse från Allsvenskan.

– Ja, det finns några... Jag vill inte gå in på vilka det är. Men det är väl relativt givna och en liten outsider kanske, säger han till Fotbollskanalen.

Mittfältaren har tidigare även representerat Malmö FF och AIK.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus