Fotbolltransfers.com - Officiellt: Malmö FF sparkar Magnus Pehrsson - sportchefen ersätter
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Officiellt: Malmö FF sparkar Magnus Pehrsson - sportchefen ersätter

Publicerad: 2018-05-14 10:26 Allsvenskan

Efter gårdagens förlust mot Trelleborgs FF agerar Malmö FF. Tränaren Magnus Pehrsson får sparken.

Malmö FF meddelar på sin officiella hemsida att Magnus Pehrsson får lämna klubben. Sportchefen Daniel Andersson tar över som huvudtränare.

– Vi har hamnat i en tuff situation. Nu ska vi se till att vända den negativa trenden så snabbt som möjligt. Vi har tre matcher framför oss innan uppehållet där det gäller att få resultat. Den utmaningen börjar i Stockholm på onsdag, säger Daniel Andersson till hemsidan.

Daniel Andersson leder laget i första hand fram till sommaruppehållet.

– Våra resultat hittills är en stor besvikelse. Det är ett tråkigt men nödvändigt beslut. Nu är min uppgift att omprioritera resurser för att skapa bästa förutsättningar för Daniel Andersson, säger Niclas Carlnén, VD i Malmö FF, till hemsidan.

MFF har inlett en process att hitta en långsiktig huvudtränare.

UPPDATERING 14:38: Nu uttalar sig Pehrsson om MFF:s besked.

– Helt förvånad var jag inte. Det var en match där vi hade vridit och vänt allt som vi kunde, och det lyckades ändå inte. Helt förvånad var jag inte, men ändå ledsen, säger tränaren på en presskonferens enligt Hallandsposten och fortsätter:

– Jag tror fortfarande att jag hade sett till att det här laget hade börjat vinna igen. Det är klart att jag kan tycka att det känns tufft, men jag har samtidigt förståelse. MFF ska vara ett lag som vinner matcher, och det har vi inte varit.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus