Fotbolltransfers.com - Hammarby bekräftar intresse för Hamad och Paulsen
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Hammarby bekräftar intresse för Hamad och Paulsen

Publicerad: 2018-05-03 14:14 Allsvenskan

Jiloan Hamad och Björn Paulsen kan lämna Hammarby IF i sommar. Sportchefen Jesper Jansson bekräftar intresse.

Hammarby IF har inlett säsongen väldigt starkt, liksom mittfältsstjärnan Jiloan Hamad. Det är ingen hemlighet att han kan lämna i sommar och att det finns en utköpsklausul.

SportExpressen har rapporterat att den ligger på 6 miljoner kronor. Nu skriver fotbolldirekt.se att flera klubbar i Bundesliga visar intresse för Hamad.

– Det stämmer att den aktivitet vi ser just nu handlar om flera Bundesligaklubbar. Han syns mycket för oss just nu och blir svår att behålla, säger sportchefen Jesper Jansson till fotbolldirekt.se.

Den danske backstjärnan Björn Paulsen kan också lämna Bajen. Enligt fotbolldirekt.se finns det även gott om utländskt intresse för honom och att hans prislapp ligger på 10 miljoner.

– Han har ju liksom ”Jille” hittat otroligt rätt den här våren. Ja, jag kan bekräfta att intresset är tydligt även kring Björn. Vi ser ju vilken aktivitet det är kring våra matcher på Tele2 och hur vi kontaktas via kanaler om framförallt Jiloan och Paulsen så här långt. Det är ju två namn som syns, även om vi har fler namn som också uppmärksammas, säger Jesper Jansson till sajten.

Sportchefen betonar dock att det i dagsläget inte finns några direktkontakter med andra klubbar om Hamad och Paulsen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus