Fotbolltransfers.com - Pallotta: "Liverpools ägare tyckte att de betalade överpris för Salah"
Foto: Lee Smith/Bildbyrån

Pallotta: "Liverpools ägare tyckte att de betalade överpris för Salah"

Publicerad: 2018-04-24 15:27 England

Romas president James Pallotta berättar varför Mohamed Salah såldes till Liverpool i somras.

Liverpool betalade 42 miljoner euro för Mohamed Salah. Med facit i hand anser Roma att de släppte iväg egyptiern alldeles för billigt.

– Nå, när man tittar på det nu kan man säga att det är ett otroligt kap (för Liverpool). Frågan då var att när Monchi (sportchefen) kom in så ville Salah lämna, han hade ett år kvar på sitt kontrakt så efter ett år till skulle vi inte få någonting, säger Romas president James Pallotta till ESPN.

– Han ville tillbaka (till Premier League) och bevisa sig själv, vilket han verkligen gjort. Vi kan inte säga att någon annan ringde för Salah i närheten av det priset, så det är många lag som missat hans fantastiska prestationer i år, fortsätter han.

Pallotta medger dock att Liverpools ägare John Henry ansåg att Salahs prislapp i samband med överenskommelse var något för hög. Romas president betalade därför för lunchen.

– Jag sa det till honom eftersom han tjatade lite: "Har vi betalat överpris? Jag tror vi betalat för mycket", och jag sa, "Jag betalar för din lunch", säger Pallotta.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus