Fotbolltransfers.com - Sirius om målvaktsjakten: "Vi ser över alternativen"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Sirius om målvaktsjakten: "Vi ser över alternativen"

Publicerad: 2018-04-23 09:42 Allsvenskan

IK Sirius har nekats dispens att värva en kontrakterad målvakt. Nu jagar klubben en kontraktslös ersättare till Josh Wicks.

IK Sirius förstemålvakt Josh Wicks har åkt fast i ett dopingtest då han haft spår av kokain i blodet. 34-åringen har stängts av med omedelbar verkan.

Den allsvenska klubben är nu på jakt efter en ersättare. Assisterande tränaren Thomas Lagerlöf berättar om processen i en intervju med Fotbollskanalen.

– Vi ser över alternativen. Det är klart att vi ser över vad det finns för möjligheter, det går framåt på alla sätt. Även om det i 99 procent av fallen handlar om att välja bort alternativ så är det också ett sätt att jobba sig framåt, så det är klart att vi jobbar med den frågan, säger han till sajten.

Lagerlöf betonar dock att Sirius tittat på flera konkreta alternativ.

– Jo, det finns massa konkret. Men i de flesta fallen som sagt så betyder det att man säger att det där är ingenting för oss, av olika anledningar. Det finns ju ofta en anledning till att de som målvakter just i dagsläget står utan kontrakt. Det vimlar inte av målvakter med kvalité som är utan kontrakt, så är det ju. Men det finns alternativ, definitivt. Några guldkorn finns det ju i den där högen, men i de allra flesta fall är det bara att stryka och gå vidare, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus