Fotbolltransfers.com - Uppgifter: PSG misstänker att Neymar planerar Real Madrid-flytt
Foto: Dave Winter/Bildbyrån

Uppgifter: PSG misstänker att Neymar planerar Real Madrid-flytt

Publicerad: 2018-04-20 14:30 Övriga Europa

Neymar har sagt att hans framtid är i Paris Saint-Germain. Men klubben fruktar att han har andra planer i sikte, enligt uppgifter.

Presidenten Nasser Al Khelaifi besökte Neymar, 26, i Brasilien för några veckor sedan för att diskutera framtiden.

Efter mötet gick samtliga parter ut och förklarade att en försäljning av fixstjärnan inte är på tapeten.

Men nu skriver spanska tidningen Marca att Paris Saint-Germain blir alltmer oroliga över att situationen inte är under kontroll och att allt inte är som det verkar.

Och klubben är övertygad om att det är Neymars pappa som ligger bakom osäkerheten. PSG och spelaren vet att Real Madrid lurar runt hörnet.

Real Madrid i sin tur är inte redo att gå i "krig" med PSG utan kommer enbart inleda förhandlingar om PSG är redo att sälja Neymar.

Enligt uppgifterna har Neymar en utköpsklausul på 222 miljoner euro, samma summa han lämnade Barcelona för, som träder i kraft först 2019. Men Real tror att en affär redan den här sommaren är möjlig.

En del i PSG:s oro över Neymars planer är det faktum att han vägrat lämna Brasilien under sin rehabtid. Anfallaren var inte på plats när PSG vann både liga och inhemska cupen.

PSG vill inte konfrontera stjärnan över den saken då de fortfarande hoppas övertyga honom att de kan vinna Champions League.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus