Fotbolltransfers.com - Robin Jansson hyllas: "Är nu på stora scenen och är vackrast av alla"
Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Robin Jansson hyllas: "Är nu på stora scenen och är vackrast av alla"

Publicerad: 2018-04-18 23:51 Allsvenskan

AIK:s nyförvärv Robin Jansson fick debutera i kväll. Tränaren Rikard Norling är imponerad av försvararen.

Kort innan transferfönstret stängde värvade AIK mittbacken Robin Jansson, 26, från division 1-klubben IK Oddevold.

När AIK på onsdagen spelade 1-1 borta mot Örebro SK fick Jansson debutera och spelade 90 minuter. Nu hyllas han av Rikard Norling.

– Fantastiskt, va? Det är som min dotter, hon kämpar med sin balett och kommer inte in på kungliga balettskolan men så jobbar hon vidare, tar privatlektioner och kämpar. Egentligen är det kört men hon fortsätter, han (Jansson) har kämpat och kört och nu står han där på stora scenen och är vackrast av alla, säger tränaren till Sportbladet.

Robin Jansson bemöter Norlings jämförelse.

– Det vet jag inte, men det känns bra. Jag har gått igenom en resa som nog inte så många har gjort. Det känns fantastiskt kul och jag har haft fantastiskt stöd från min familj och mina vänner hemma i Bengtsfors. Jag njuter, säger mittbacken till Sportbladet.

26-åringen är nöjd med sin allsvenska debut.

– Debutmässigt och personligt så har det varit en fantastisk dag, jag tyckte att det gick väldigt bra på planen överlag. Sen är det starkt att vi vänder underläge till kryss men vi är här för att ta trepoängaren, så det är lite surt att vi inte har den med hem, säger Jansson till Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus