Fotbolltransfers.com - Graham Potter om framtiden: "Det här förändrar inget för mig"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Graham Potter om framtiden: "Det här förändrar inget för mig"

Publicerad: 2018-04-18 23:38 Allsvenskan

Östersunds ordförande Daniel Kindberg är anhållen misstänkt för bedrägeri. Men Graham Potter betonar att det inte påverkar hans framtid.

I går kväll bekräftade Östersunds FK att deras ordförande Daniel Kindberg är anhållen. Han är på sannolika skäl är misstänkt för grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bokföringsbrott.

Graham Potter berättar för Fotbollskanalen hur mycket Kindberg betyder för Östersunds verksamhet.

– Han är vår ordförande och han har alltid varit fantastisk mot mig. Han har varit inget annat än rättvis och bra. Han har stöttat mig mycket och han är vår ordförande. Han är en viktig person. Men de viktigaste personerna i en klubb är supportrarna och spelarna. Vi kör bara på och jobbar tillsammans, säger han till sajten.

Potter, som nyligen signerade ett nytt flerårskontrakt, betonar att situationen kring Kindberg inte påverkar hans syn på framtiden.

– Nu pratar vi om något där vi inte vet vad utfallet kommer att bli. Det är spekulationer just nu. Jag vet inte vad som hänt och jag tror att ni vet mer än vad jag vet. Jag har fokuserat på matchen, säger Potter till Fotbollskanalen. 

– Det här förändrar inget för mig. Jag är fortfarande tränare i en klubb som jag är stolt över och jag vill hjälpa spelarna att vinna matcher i allsvenskan, vilket inte är så lätt, fortsätter engelsmannen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus