Fotbolltransfers.com - Hammarby bekräftar - försökte köpa ut Khalili: "Haft våra duster"
Foto: Linnea Rheborg/Bildbyrån

Hammarby bekräftar - försökte köpa ut Khalili: "Haft våra duster"

Publicerad: 2018-04-17 16:09 Allsvenskan

Imad Khalili har varit iskall i flera säsonger och Hammarby har försökt köpa ut honom. Nu gör anfallaren succé och sportchefen är nöjd med utvecklingen.

Imad Khalili, 31, gjorde enbart fem allsvenska inhopp för Hammarby IF förra säsongen och blev under sommaren utlånad till IF Brommapojkarna.

Inte ens i BP i Superettan tog anfallaren en ordinarie plats. Nu gör Khalili succé i Bajen under nye huvudtränaren Stefan Billborn.

Nu skriver fotbolldirekt.se att Bajen vid flera tillfällen försökt köpa ut Khalili från hans kontrakt, som sträcker sig över 2019. I dag är Jesper Jansson glad över att det inte blev så.

– Det är klart att man tänker på det och det är klart att det som det är nu är en vinst för oss att han är kvar. Och inte minst en viktig signaleffekt till alla i dagens Hammarby om att det är prestation som gäller, oavsett vad du heter, säger han till fotbolldirekt.se.

– Men mest av allt är det jättejobb av vårt tränarteam, med Imad, men också med alla spelare. Billborns sätt att jobba inger verkligen förtroende och den stora anledningen till vår start, fortsätter sportchefen.

Jesper Jansson medger att han är förvånad över att Imad Khalili sa nej till att bli utköpt och berättar om situationen.

– Ja, det har jag. Försökt köpa ut honom. Vi har bråkat en hel del och haft våra duster. Det har varit jävligt raka puckar och jag har väl sagt saker i stil med att; ”För fan Imad, ibland fungerar det inte, ibland tvingas man bara starta om. Alltså i vintras hade han mest bara en plats i truppen, mer var det inte under en period, säger sportchefen till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus