Fotbolltransfers.com - Hamad drömmer om VM - och nytt utlandsäventyr
Foto: Bildbyrån

Hamad drömmer om VM - och nytt utlandsäventyr

Publicerad: 2018-04-17 01:05 Allsvenskan

Jiloan Hamad och Hammarby har inlett säsongen strålande. Nu hoppas stjärnan på VM-spel.

Jiloan Hamad, 27, stod för en ny assist och ett nytt mål när Hammarby IF slog IF Brommapojkarna med 4-0 på måndagskvällen.

Stjärnan har nu gjort fem mål och två assist på tre allsvenska matcher den här säsongen. Hamad hoppas nu att Janne Andersson ringer om VM-spel.

– Jag har aldrig tvivlat på min förmåga, men man måste visa det på planen. Nu har det ändå gått bra. Jag gjorde fyra-fem mål under försäsongen, januariturnén var bra och jag har börjat jättebra i allsvenskan. Men det är inte sådär att ”tre bra matcher och jag ska vara med i VM-truppen”. Jag måste fortsätta leverera, säger Hamad till Sportbladet och fortsätter:

– Men det är en stor dröm. Jag vet vad jag kan. Jag vet att jag inte bara kommer att vara med i truppen utan även bidra också, på mitt sätt. Jag tror de vet mina kvalitéer. Vi får se. Jag vill in och jag känner att jag har den kvalitén för att jag borde vara med i truppen. Så känner jag, men det är inte mitt beslut att ta, jag måste bara köra vidare.

Hamad har tidigare representerat tyska Hoffenheim och belgiska Standard Liege. Hans ambition är att komma utomlands igen.

– Jag har varit med ett tag och jag vet att jag måste fokusera på att göra bra ifrån mig. När jag kritade på för Hammarby hade jag en dröm om att laget skulle gå bra och vi skulle upp i toppen. Då känner jag mig nöjd och så kan jag gå med huvudet högt. Om det kommer det något intressant i sommar, och då ska det vara något intressant, så får man fundera. Men samtidigt, fortsätter vi så här och ligger bra till i tabellen i sommar då kanske man vill vara kvar. Vi får se, men det är klart jag vill utomlands, säger han till Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus