Fotbolltransfers.com - Rashford och Martial ryktas bort - Mourinho uttalar sig
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Rashford och Martial ryktas bort - Mourinho uttalar sig

Publicerad: 2018-04-13 15:25 England

Manchester Uniteds manager José Mourinho betonar att han inte kan garantera Marcus Rashford och Anthony Martial speltid.

Agenten till franske landslagsanfallaren Anthony Martial, 22, har tidigare bekräftat att det kan bli en flytt från Manchester United i sommar.

Han kopplas ihop med bland annat Juventus och Inter. Det ryktas dock även om att Marcus Rashford, 20, vill ha mer speltid och överväger en flytt.

José Mourinho antyder nu att duons framtid är osäker då han inte kan garantera dem regelbunden speltid.

– Sådan är fotbollen, vi kan inte bara ha elva spelare. Det vore fantastiskt ekonomiskt för fotbollsklubbar att enbart ha elva (spelare) och spela med samma startelva, inga skador, inga avstängningar, ingen trötthet, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Det vore bättre för alla att enbart ha elva men det är omöjligt. I varje klubb på alla nivåer, från världstoppen till amatörklubbar, behöver du fler än elva spelare och enbart elva kan starta. Det är så enkelt, det finns inget jag kan göra. Enbart elva kan starta, så samma frågor ni ställer till mig bör ni ställa till alla andra managers, för alla har spelare i samma situation.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus