Fotbolltransfers.com - Marko Johansson: "Det är klart det är smickrande"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Marko Johansson: "Det är klart det är smickrande"

Publicerad: 2018-04-13 10:00 Allsvenskan

Roma uppges redan vara överens med Malmö FF. Men målvakten Marko Johansson betonar att ingenting är klart.

Trovärdiga uppgifter från Italien rapporterade nyligen att Malmö FF accepterat ett bud från Roma på målvakten Marko Johansson.

En affär som kan ge MFF uppemot 35 miljoner kronor inklusive bonusar. Nu uttalar sig Johansson, som är utlånad till Trelleborgs FF, för Kvällsposten.

– Det är många som har frågat mig om jag har mina tankar där eller här, men inget är klart än oavsett vad. Jag tillhör Trelleborg just nu och det är där jag ska vara. Vad som händer i framtiden kan jag inte svara på nu. Men jag har hört en del om ryktena som finns, säger 19-åringen till tidningen.

Det har även ryktats om att Napoli visar intresse. Marko Johansson hymlar dock inte om att det stora intresset är smickrande.

– Jo, det är klart det är smickrande. Hade det inte varit smickrande hade man inte varit människa. Men oavsett vad så känner jag att jag är här, jag är ingen annanstans. Jag spelar så jag behöver inte gå någon annanstans just nu. Målet är fortfarande MFF, sen vad som händer efter MFF vet jag inte, säger han till Kvällsposten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus