Fotbolltransfers.com - Rasmus Jönsson kan återvända till Helsingborg i sommar
Foto: Bildbyrån

Rasmus Jönsson kan återvända till Helsingborg i sommar

Publicerad: 2018-04-12 22:01 Superettan

Andreas Granqvist ansluter till Helsingborgs IF i sommar. Han kan få sällskap av Rasmus Jönsson.

Rasmus Jönsson berättar för Fotbollskanalen att han gärna återvänder till Helsingborgs IF när kontraktet med danska Odense löper ut i sommar.

– Jag ska inte ljuga om att jag varit rätt sugen på att komma hem. Jag var helt klart sugen på att vara med redan från starten, men vi har inte riktigt kunna hitta en lösning. Jag sitter ju på kontrakt här också, säger han till sajten.

Jönsson ville alltså ansluta till HIF redan inför seriestart.

– Jag var sugen, så kan man säga. Sedan är det flera grejer som ska lösas. Vi håller fortfarande kontakten och jag är helt klart öppen för det inför sommaren också, säger han till Fotbollskanalen.

Anfallaren förklarar att det inte är sannolikt med en förlängning med Odense. HIF:s ordförande Krister Azelius hoppas kunna knyta till sig Jönsson - som nästan skulle vara en lika stor värvning som Andreas Granqvist.

– Det hade varit varken mer eller mindre än fantastiskt kul att få hem honom. Det kommer alltid att göras jämförelser till höger och vänster, men det hade varit nästan lika kul som att knyta ”Granen” till oss om vi landar Rasmus, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus