Fotbolltransfers.com - Gattuso uppges vilja förhindra försäljningar av Suso och Donnarumma
Foto: Stoyan Nenov/Bildbyrån

Gattuso uppges vilja förhindra försäljningar av Suso och Donnarumma

Publicerad: 2018-04-08 12:39 Italien

Yttern Suso och målvakten Gianluigi Donnarumma lockar intressenter, men tränaren Gennaro Gattuso har inga planer på att sälja spelarna, enligt uppgifter.

Om Milan inte lyckas kvalificera sig till Champions League nästa säsong kan klubben komma att tvingas att göra sig av några spelare, och då finns det risk för att stjärnduon försvinner.

Målvaktstalangen Gianluigi Donnarumma har ingen utköpsklausul i sitt kontrakt och med Real Madrid och Paris Saint-Germain flåsandes i nacken kan det bli tufft att övertala honom att stanna.

Samtidigt placeras den spanske yttern Suso i både Tottenham och sin före detta klubb Liverpool. Hans utköpsklausul ligger på 45 miljoner euro, motsvarande 463 miljoner kronor.

Enligt Calciomercato har tränaren Gennaro Gattuso dock informerat klubben att han definitivt inte vill bli av med någon av spelarna.

Samtidigt passar tränaren på att hylla duon inför dagens match mot Sassuolo.

– Suso gör ett fantastiskt jobb. Tekniskt sett kan han ge oss så mycket, men det är bra att han kan bidra på den här nivån. Han är skicklig med bollen, men han kan göra ännu mer. Till och med Gigio (Donnarumma) kan göra mer och har redan uträttat mycket för oss. Jag har stor respekt för dem, säger han enligt Calciomercato.

På frågan om hur Milans transferpolicy ser ut svarar han:

– Den som anländer måste kunna spela fotboll, du kommer ingenstans med bara personlighet.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus