Fotbolltransfers.com - Tibbling kan tänka sig återvända till Djurgården: "Om de vill ha mig"
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Tibbling kan tänka sig återvända till Djurgården: "Om de vill ha mig"

Publicerad: 2018-04-08 12:26 Utlandsproffs

Bröndbys svenske mittfältare Simon Tibbling utesluter inte en framtid flytt tillbaka till Djurgårdens IF.

2015 lämnade Simon Tibbling Allsvenskan och Djurgårdens IF för att testa vingarna i holländska Groningen. I dag tillhör mittfältaren den danska klubben Bröndby.

Under sin tid DIF gjorde han ett stort avtryck bland fansen och i framtiden kan han tänka sig att återvända, berättar han i Fotbollskanalens podcast med Olof Lundh.

– Om de vill ha mig, förstås. Jag hade en otroligt bra tid i Brommapojkarna. Jag var där i nästan sju år. Men jag fick chansen att ta steget i Djurgården. Jag spelade inga seniormatcher i BP, vilket var synd med tanke på att jag var där så pass länge. Det var i Djurgården jag slog igenom och fick chansen att bli den spelare som jag är i dag. Även om BP var de som fostrade mig så fick jag ut det i Djurgården. Jag hade en otroligt bra tid under de tre år jag var i A-laget i Djurgården, säger han i Lundhs podcast och fortsätter:

– Jag fick spela mycket och roliga matcher och var väldigt nära att vinna en titel, men det gjorde vi tyvärr inte. När jag skulle lämna Djurgården var ”Henke” och Bosse också väldigt… de såg på mig på ett väldigt bra sätt, de unnade mig att få ett proffsäventyr. De jobbade verkligen för spelaren, och det tycker jag är ganska unikt vid övergångar. Att få en sådan relation till folk i klubben värmer oerhört mycket som spelare.

Tibbling är fostrad i IF Brommapojkarna.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus