Fotbolltransfers.com - Officiellt: Linköping City värvar Bukenya och Bardsley
Foto:

Officiellt: Linköping City värvar Bukenya och Bardsley

Publicerad: 2018-04-05 17:56 Division 1

Ivan Bukenya och Gibson Bardsley hann skriva på för Linköping City innan transferfönstret stängde.

Corren rapporterar att Linköping City gjort klart med anfallaren Gibson Bardsley, 28, från Kiruna FF samt försvararen Ivan Bukenya, 26, från East Bengal FC.

– Han (Bardsley) är en spelare som jag har haft kontakt med i ett X antal månader och som jag känner till sedan tidigare. Det vi ser hos Gibson är rutinen där han ska kunna hjälpa de yngre spelarna. Han är ganska kraftfull, bra med bollen, har bra skott och är duktig på att bryta led genom passningar. Som ytterforward är det viktigt att han har de egenskaperna. Målet med att ta hit honom är inte kortsiktigt utan vi hoppas att vi inte bara ska ha honom här i ett par år utan några år framåt, säger Linköpings manager Melke Alan till Corren.

– Jag har fått rekommendationer om Ivan och han är en spelare som vi kommer dra stor nytta av. Dels i luftrummet och i duellspelet, men jag tror också hans personlighet och professionalism kommer stabilisera upp vår backlinje. I division 1 är det mycket fasta situationer och då behövs det längd och styrka, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus