Fotbolltransfers.com - Officiellt: Marwin Leidewall klar för Ängelholms FF
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Marwin Leidewall klar för Ängelholms FF

Publicerad: 2018-04-03 23:46 Division 1

Örgrytes tidigare anfallstalang Marwin Leidewall har nu signerat ett tvåårskontrakt med Ängelholms FF, bekräftar hans agentur.

På ungdomsnivå öste anfallaren Marwin Leidewall in mål för Örgryte IS, men efter säsongen fick han beskedet att han inte skulle få en plats i a-laget.

På sin officella hemsida bekräftar nu Wagnsson, Leidewalls agentur, att 19-åringen skrivit ett tvåårskontrakt med division 1-klubben Ängelholms FF.

– Det känns riktigt bra att vara klar, säger Marwin efter att ha skrivit under avtalet. Jag är väldigt sugen på att komma igång igen. Jag ser fram emot premiärmatchen den 7 april och en fin säsong. Efter att ha varit i Ängelholm och tränat några träningar och dessutom spelat en match så har jag bara positiva saker att säga om klubbens kvalitet och ambitioner, säger han till hemsidan.

Agenten Martin Klette uttalar sig om sin klient.

– Det här blir en bra lösning för Marwin som fick ett mycket positivt intryck av klubben och dess tränare. Marwin är mycket talangfull och kan förhoppningsvis få ett genombrott i seniorsammanhang i år. Då är det viktigt med förtroende och det känns bra med det stora intresse Ängelholms FF har visat i förhandlingarna.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus