Fotbolltransfers.com - Officiellt: Dalkurd FF värvar Mohamed Buya Turay
Foto: Josefine Loftenius/Bildbyrån

Officiellt: Dalkurd FF värvar Mohamed Buya Turay

Publicerad: 2018-03-23 16:29 Allsvenskan

Mohamed Buya Turay lämnar AFC Eskilstuna. Dalkurd FF har köpt loss anfallaren.

Dalkurd FF meddelar på sin officiella hemsida att Mohamed Buya Turay, 22, är klar för klubben.

Anfallaren ansluter från AFC Eskilstuna och har signerat ett kontrakt över tre säsonger.

– Jag är väldigt glad därför att det här var vad jag väntade på. Jag har väntat så länge på att få veta vart jag kommer att spela. Nu är jag i Dalkurd, jag är glad över att vara här. Jag ska göra min grej och göra det som är bäst för klubben, som alltid, säger Buya Turay till hemsidan och fortsätter:

– Först av allt ville jag komma till en klubb som tror på mig, framför allt tränaren. Tränaren känner väl till mig och jag känner till honom, sedan hans tid i Assyriska. Så jag vet att han tror på mig och tränare som tror på mig får alltid ut det bästa av mig. Jag kommer ge allt jag kan, för att göra mer i år, än vad jag gjorde i AFC ifjol.

Sportchefen Adil Kizil är mycket nöjd.

– Vi är väldigt glada att ha Buya Turay här hos oss. Det är en spelare som vi har väldigt god koll på. För oss som föreningen känns det väldigt bra att vi vet att vi är så attraktiva, att vi kan locka till oss spelare av den här kalibern. Speciellt med tanke på att vi känner till att intresset har varit väldigt stort kring Buya Turay och vi ser väldigt mycket fram emot att se honom hos oss, säger han till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus