Fotbolltransfers.com - Officiellt: Andreas Brännström till Sunnersta AIF
Foto: Mathias Bergfeld/Bildbyrån

Officiellt: Andreas Brännström till Sunnersta AIF

Publicerad: 2018-03-22 23:29 Övriga Sverige

Han var ytterst nära att bli huvudtränare i IFK Göteborg. Nu ska Andreas Brännström hjälpa Sunnersta AIF med spelarutbildning.

Andreas Brännström förde upp Dalkurd FF till Allsvenskan förra säsongen, men fick sedan lämna sitt uppdrag.

I vintras var han högaktuell för IFK Göteborg, men fick inte jobbet till slut. Nu ska Brännström hjälpa Sunnersta AIF.

Det bekräftar division 5-klubben på sitt officiella Instagramkonto.

"Sunnersta AIF fotboll får hjälp med spelarutbildning, i första hand för seniorverksamheten av Andreas ”Brännan” Brännström t o m juni ut, men kommer dessutom att ha 1-2 st tränar-workshops och det finns möjlighet i mån av Andreas tid att han hjälper enskilda lag", skriver klubben.

"Vi är väl medvetna om att Andreas kan få andra erbjudanden men tillsvidare jobbar han i SAIF säger Mats Bejmyr som koordinerar Andreas roll i SAIF", fortsätter man.

 

Sunnersta AIF fotboll får hjälp med spelarutbildning, i första hand för seniorverksamheten av Andreas ”Brännan” Brännström t o m juni ut, men kommer dessutom att ha 1-2 st tränar-workshops och det finns möjlighet i mån av Andreas tid att han hjälper enskilda lag! Andreas har en gedigen erfarenhet både som spelare men framförallt som tränare. Som spelare i BP och i ungdomslandslag och som tränare 2008 i Sunnersta AIF med David Olingdal och Gert Andersson, därefter bl a i Sirius A -lag, AFC United A-lag ,Hammarby U19/21 samt att han förde upp Dalkurd till Allsvenskan Andreas har även arbetat på Gottsundaskolans fotbollsprofil. Vi är väl medvetna om att Andreas kan få andra erbjudanden men tillsvidare jobbar han i SAIF säger Mats Bejmyr som koordinerar Andreas roll i SAIF Välkommen tillbaka till SAIF Andreas, du är så välkommen! #andreasbrännström

Ett inlägg delat av Sunnersta AIF (@sunnersta.aif)

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus