Fotbolltransfers.com - Officiellt: Alexander Fioretos klar för Gaz Metan
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Alexander Fioretos klar för Gaz Metan

Publicerad: 2018-03-22 16:23 Utlandsproffs

Den svenske mittfältaren Alexander Fioretos har skrivit på för rumänska klubben Gaz Metan.

Alexander Fioretos lämnade danska FC Helsingör i slutet på oktober förra året. Nu skriver Fotbollskanalen att mittfältaren är klar för Gaz Metan.

– Lite udda kan man kanske tycka. Men det är faktiskt en liga som rankas högre än både den norska och den danska. Det finns en del stora klubbar här, säger Fioretos till sajten.

Gaz Metan huserar i den rumänska högstaligan. Kontraktet sträcker sig fram till sommaren.

– Kortsiktigt i min situation, när man är 23 år, så handlar det om att få spela. Jag har varit på en väldigt hög nivå sedan jag lämnade HIF i den grekiska högstaligan och den danska högstaligan, men jag har egentligen haft en säsong av de tre senaste med mycket speltid, säger Fioretos till Fotbollskanalen och fortsätter: 

– Det gör saken så klart rätt tuff. Det är ingen unik situation för en ung spelare, men samtidigt är det frustrerande. Jag vet ju vilken bra spelare jag är. Tittar man på längre sikt är mitt mål att spela ute i Europa, allsvenskan eller liknande. Jag stänger inga dörrar för något, men det är klart att jag just nu mest fokuserar på de matcher som är kvar innan sommaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus