Fotbolltransfers.com - Svensson: "Vill tillbaka till IFK Göteborg innan jag är lika gammal som Granqvist"
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Svensson: "Vill tillbaka till IFK Göteborg innan jag är lika gammal som Granqvist"

Publicerad: 2018-03-20 16:17 Allsvenskan

Seattle Sounders svenske landslagsmittfältare Gustav Svensson är helt säker på att han återvänder till IFK Göteborg. Frågan är bara när.

Gustav Svensson, 31, har ofta uttryckt att han vill avsluta sin karriär i IFK Göteborg. Kontraktet med Seattle Sounder löper ut efter den här säsongen.

Mittfältaren förklarar nu för Sportbladet att det är helt säkert att han kommer återvända till Blåvitt - och passar på att pika Andreas Granqvist, som i sommar återvänder till Helsingborgs IF.

– Ja, absolut. Sen vet jag inte om det blir nu. Jag kommer komma hem, det har jag alltid sagt. Det är något jag strävar efter. Jag vill avsluta min karriär i IFK Göteborg och det vill jag inte göra när jag är lika gammal som Granqvist (som är två år äldre), haha. Jag vill kunna ha något kvar och bidra med, säger han till tidningen.

– Jag skojar bara. Jag vill kunna komma hem till Blåvitt och visa tacksamhet för allt de gjort för mig, fortsätter Svensson.

Svensson vill få med sig Pontus Wernbloom, Marcus Berg och Oscar Wendt till Blåvitt.

– Vi pratar lite till och från om det. Problemet är att vi har olika syn på när och hur. Jag har varit väldigt öppet om att vara tillbaka väldigt snart. Det blir jag som fångar hem de andra, säger Svensson till Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus