Fotbolltransfers.com - Durmaz: "Zengin har försökt övertala mig lite"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Durmaz: "Zengin har försökt övertala mig lite"

Publicerad: 2018-03-20 15:49 Utlandsproffs

Jimmy Durmaz kan lämna franska Toulouse i sommar och berättar att Erkan Zengin försöker locka honom till Hammarby.

Den svenske landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz, 28, får skralt med speltid i Toulouse. Nu öppnar han för en flytt.

– Det är inte aktuellt att stanna i Toulouse om jag ska fortsätta sitta och frysa på en bänk. Sedan får vi se om de släpper mig eller inte, det är en annan fråga. Men jag har bara ett år kvar, säger Durmaz till SportExpressen.

Vännen Erkan Zengin, som nyligen blev klar för Hammarby IF, försöker få Durmaz att följa efter.

– Jag har ju en riktig bror i Hammarby, min lillebror, och så kom Erkan dit nu. Det kommer att bli roligt med honom i allsvenskan, det kan jag garantera. Även Jiloan och Tankovic som jag känner bra är i Hammarby, men Erkan har försökt övertala mig lite, säger Durmaz till SportExpressen och utvecklar:

– Han vill ju spela med mig, vi spelade tillsammans i landslaget i tre år och har alltid velat spela tillsammans i ett klubblag. Vi får se när och om det blir. Vi har ständig kontakt och vet alltid vad den andre gör.

I vintras ryktades Durmaz vara på väg tillbaka till Malmö FF. Men 28-åringen betonar att en allsvensk comeback inte är aktuell just nu.

– Men om jag återvänder till allsvenskan är det klart jag vill återvända till Malmö, de är nummer ett för mig. Men då handlar det om att de ska vilja ha mig också, vill de inte det får man acceptera det, säger Durmaz till SportExpressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus