Fotbolltransfers.com - Jonas Olsson: "Det ska mycket till om jag ska flytta härifrån"
Foto: Linnea Rheborg/Bildbyrån

Jonas Olsson: "Det ska mycket till om jag ska flytta härifrån"

Publicerad: 2018-03-19 10:59 Allsvenskan

Djurgårdens backstjärna Jonas Olsson, 35, har inga tankar på ett nytt utlandsäventyr.

Jonas Olsson anslöt till Djurgårdens IF inför 2017. Hans kontrakt löper ut efter den här säsongen.

Den tidigare landslagsbacken har inga planer på att lämna den allsvenska klubben. Det berättar han för Fotbollskanalen.

– Det känns som att jag med all säkerhet kommer avsluta karriären här. Sen vet man inte, men det ska mycket till om jag ska flytta härifrån. Jag trivs bra i Stockholm och jag trivs jättebra i klubben. Det görs en satsning som är kul att vara en del av. Men det är för tidigt att säga något om framtiden. Vi får se under säsongen. Det brukar falla sig ganska naturligt, säger Olsson till Fotbollskanalen.

– Jag vet hur jag är som människa. Inte impulsiv, men jag är ganska sökande. Jag kan känna något i dag, sen känna helt annorlunda om en vecka och sen om månad kan jag vara tillbaka i att känna att det är hur kul som helst. Det där är inget beslut jag kommer fatta nu, fortsätter mittbacken.

Djurgården tog sig i går till final i svenska cupen efter att ha slagit rivalen AIK med 2-0. Nu är Malmö FF sista hindret.

– Det hade varit jättekul att vinna en titel. Det kommer man inte ifrån. Hur kul det än var att spela i Premier League i nio år så hade en titel… det är ju någonstans därför du spelar, för att vinna saker. Det hade varit jättefint att kröna karriären med en titel. Det blir kul att mäta oss med MFF. Jag tycker vi är väldigt långt framme där vi är nu. Förhoppningsvis blir det ännu bättre till finalen, säger Olsson till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus