Fotbolltransfers.com - Kerim Mrabti: "Konkret bud från en engelsk klubb"
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kerim Mrabti: "Konkret bud från en engelsk klubb"

Publicerad: 2018-03-18 10:53 Allsvenskan

Under januarifönstret lyftes en del frågetecken kring Kerim Mrabtis framtid i Djurgården. Nu uttalar han sig om framtiden.

Kerim Mrabti omgärdades av flyttrykten under januarifönstret, men valde till slut att stanna i Djurgårdens IF. I en intervju med SportExpressen avslöjar han att det fanns ett konkret intresse för honom.

– Det fanns ett konkret bud från en engelsk klubb. Vi hade ett bud där som låg och väntade. Men det blev för stressigt för min del. Det gick snabbt och jag var lite osäker på hur min roll skulle bli. Sedan är det en nackdel att komma in i januarifönstret också när lagen är inne i säsong. Det är bättre att vara med från start. Det blev inget då det blev för stressigt och klubben valde att ta in två andra spelare i stället. Jag tror det var bra, säger Mrabti till SportExpressen.

Planen är att så småningom lämna Djurgården och Allsvenskan, medger han.

– Det är väl det som skulle vara bäst. Då får Djurgården pengar för mig och jag kan komma in och få en hel försäsong med laget direkt. Vara med från start. Men jag har en väldigt bra dialog med både Bosse Andersson och Özcan. Det är väldigt viktigt, berättar stjärnan och fortsätter:

– Sedan får vi se om jag lämnar i sommar eller om jag är med när vi spelar Europa League och lämnar efter det. Då blir det i så fall en sen flytt. Men det viktiga nu är att ha fokus på Djurgården, göra bra ifrån mig för klubben och sedan får man se vad som händer.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus