Fotbolltransfers.com - Nikola Djurdjic: "Hammarby ringde så fort jag bröt mitt kontrakt"
Foto: Bildbyrån

Nikola Djurdjic: "Hammarby ringde så fort jag bröt mitt kontrakt"

Publicerad: 2018-03-16 12:09 Allsvenskan

Den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic är tillbaka i Allsvenskan. Nu berättar 31-åringen om sitt val att ansluta till Hammarby.

Hammarby IF presenterade Nikola Djurdjic, 31, i går. Anfallaren kommer närmast från danska Randers, som han bröt med i januari. Han förklarar sitt klubbval.

– Så fort jag bröt mitt kontrakt med Randers så ringde Jesper (Jansson, Hammarbys sportchef) mig och han berättade att han var intresserad av mig. Jag har en ganska bra kontakt med honom och vi har varit framgångsrika ihop tidigare (i Helsingborg). Jag har fattat några dåliga beslut det senaste året när det gäller klubbval så det var därför jag väntade så länge. Jag ville välja det som var bäst för mig och det är Hammarby. Jag har varit framgångsrik i Sverige tidigare och kan ligan här, säger han till Fotbollskanalen.

Djurdjic har tidigare representerat Helsingborgs IF och Malmö FF. Djurdjic är glad över att vara tillbaka i Allsvenskan.

– Det känns bra att vara här, det är kul. Jag ser fram emot den här tiden. Jag kommer till en stor klubb, säger han till Fotbollskanlen.

 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus