Fotbolltransfers.com - Zengin om flytten: "Betyder jävligt mycket för mig"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Zengin om flytten: "Betyder jävligt mycket för mig"

Publicerad: 2018-03-15 19:49 Allsvenskan

Erkan Zengin är tillbaka i Hammarby IF. Nu berättar han varför han bestämde sig för att vända hem.

Efter nästan tio år i utlandet är Erkan Zengin tillbaka i svensk fotboll för att sluta cirkeln där allting en gång började - i Hammarby IF. I en intervju med SportExpressen talar han ut om sitt beslut att återvända.

För en månad sedan påbörjades diskussionerna mellan Zengin och sportchefen Jesper Jansson.

– Vi pratade lite om hur det skulle vara för mig att komma till Hammarby. Jag sa att det skulle funka men att jag måste avbryta kontraktet med Eskisehirspor. Och så blev det. Mötet vi hade var mer för att känna på varandra lite, berättar Zengin för SportExpressen och fortsätter:

– Men det handlade inte om pengar. Det har spekulerats att jag skulle få si och så mycket i sign on-bonus. Men det stämmer inte. Jag är inte här för att tjäna pengar. Jag är här för att spela och göra något bra för klubben. Jag ska bara in och köra och för mig är inte pengar det viktiga.

Mittfältaren avslöjar att han nobbade anbud från andra klubbar för att spela för klubben i sitt hjärta.

– Att jag kommer hit nu, det betyder jävligt mycket för mig. Jag hade anbud från andra klubbar och kunde väntat en och en halv månad och skrivit på för en klubb i Turkiet. De chanserna har jag ju fortfarande, säger mittfältaren.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus