Fotbolltransfers.com - Ousmane Dembélé: "Jag är en Ferrari under uppbyggnad"
Foto: Joan Valls/Bildbyrån

Ousmane Dembélé: "Jag är en Ferrari under uppbyggnad"

Publicerad: 2018-03-15 18:41 Spanien

Barcelonas stjärnvärvning Ousmane Dembélé, 20, vädjar om tålamod och är övertygad om att han kommer bli en världsspelare.

Den offensiva yttern Ousmane Dembélé, 20, lämnade Borussia Dortmund för Barcelona i somras för 105 miljoner euro. Prislappen kan dock via bonusar stiga med ytterligare 42 miljoner euro.

20-åringen har dock haft en tuff debutsäsong i La Liga. Han åkte tidigt på en allvarig skada, och har sedan han återvänt inte lyckats övertyga på planen. Fram till i går.

När Barcelona slog ut Chelsea ur Champions League på onsdagskvällen gjorde Dembélé sitt första mål i Barça-tröjan och stod för en fin insats. Fransmannen insisterar att han enbart kommer bli bättre.

– Hela klubben stöttade mig (under skadeperioden), spelarna var väldigt coola mot mig. Staben också. De kom till mig och sa: "Kör lugnt, vila ordentligt, lugnt". Jag hoppas bli en bättre spelare, säger han till Onze Mondial.

– I dag anser jag mig vara en bra spelare. Jag är ung, jag har fortfarande mycket att lära mig. Vi säger att jag är en Ferrari under uppbyggnad, fortsätter Dembélé.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus