Fotbolltransfers.com - Officiellt: Hammarby värvar Zengin och Djurdjic
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Hammarby värvar Zengin och Djurdjic

Publicerad: 2018-03-15 09:30 Allsvenskan

Hammarby IF håller just nu en presskonferens. Den allsvenska klubben presenterar Erkan Zengin och Nikola Djurdjic.

Hammarby IF har gjort klart med två nya spelare. Den tidigare landslagsmittfältaren Erkan Zengin och serbiske anfallaren Nikola Djurdjic.

Zengin bröt nyligen med turkiska Eskisehirspor, medan Djurdjic lämnade danska Randers i januari.

Zengins kontrakt sträcker sig över fem månader, medan Djurdjic skrivit på för hela säsongen med option på två år.

– Jag känner Nikola väl. Vi har identifierat under hösten och våren vilken typ av personlighet vi vill ha på planen. Nikola är klockren i den rollen. När vi sitter och gör klart med Niko dyker Erkan Zengin upp. I Hammarby jobbar alla åt samma håll och försöker lösa den situationen. Vi har haft en bra dialog med Erkan, styrelsen och klubben. Med de här två spelarna visar vi vad vi vill med klubben, säger sportchefen Jesper Jansson på presskonferensen.

Djurdjic är glad över att vara tillbaka i Allsvenskan.

– Det känns bra att vara här. Jag kommer från Serbien och har varit ute i Europa i nästan tio år. Den senaste tiden har jag varit i Danmark. Jag tycker att Skandinavisk fotboll är bra för mig, efter mina år i MFF och Helsingborg där jag firat stora framgångar, säger 31-åringen.

Zengin är tillbaka i Hammarby efter nio år utomlands.

– Tack för att jag får vara här. Jag vill tacka styrelsen för ett hårt arbete under de senaste veckorna. Det känns fantastiskt att vara här. Jag är här för att göra mitt bästa för Hammarby, nu är jag i min bästa ålder och har mycket att ge för Hammarby. Jag tog det här beslutet för ett månad sedan efter en lång kontakt med Jesper Jansson. Jag ville inte komma hit när jag var 34-35, utan komma hit när jag är som bäst. Nu ska jag prestera och visa att jag håller. Det känns riktigt skönt måste jag säga att komma hem efter nio år i Turkiet, säger 32-åringen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus