Fotbolltransfers.com - Fredrik Ljungberg: "Har blivit erbjuden flera jobb, men..."
Foto: Thorsten Wagner/Bildbyrån

Fredrik Ljungberg: "Har blivit erbjuden flera jobb, men..."

Publicerad: 2018-03-14 18:59 Utlandsproffs

Den tidigare landslagsstjärnan Fredrik Ljungberg medger att han nobbat många tränarjobb. I sommar kan han anta en ny utmaning.

I mitten på september förra året fick huvudtränaren Andries Jonker och assisterande tränaren Fredrik Ljungberg sparken av Wolfsburg.

Sedan dess har den tidigare landslagsstjärnan valt att inte acceptera något nytt uppdrag. Men Ljungberg har ett starkt sug att komma tillbaka till tränarbänken. Men vilken nivå det blir är oklart.

– Svårt att säga. Jag har haft turen att bli en erbjuden flera jobb under hösten och vintern, men som jag sagt nej till. Jag har prioriterat familjen efter tiden i Tyskland. Vi får se till sommaren vad jag gör. Det känns bra att jag verkar respekteras för vad jag har gjort, säger han till TT.

Ljungberg hymlar inte om att han gärna jobbar i England.

– Ja, det är ganska rimligt, säger han till TT.

40-åringen har samlat på sig den högsta tränarutbildningen och är därmed kvalificerad för samtliga jobb.

– Det viktiga för mig är att ha kvalité på spelarna så att de förstår vad jag försöker säga. Det är lite den feedbacken jag fått från folk, att jag tittar på detaljer och försöker utveckla vissa saker. Jag vill ha en nivå på spelarna så att de förstår. Det är sjukt kul att se lyckan i en spelares ögon när man ser att man lärt honom något som han känner att han blir bättre av. Det låter kanske fjantigt, men det är en trevlig känsla, säger Ljungberg till TT.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus