Fotbolltransfers.com - Napolis advokat: "Vi har 31 signaturer från Amin Younes"
Foto: Tim Groothuis/Bildbyrån

Napolis advokat: "Vi har 31 signaturer från Amin Younes"

Publicerad: 2018-03-14 18:31 Italien

Amin Younes har signerat ett förkontrakt med Napoli, men har ångrat sig. Nu får han en rejäl känga från klubbens advokat.

Den tyske ytteranfallaren Amin Younes, 24, sitter på ett utgående kontrakt med holländska storklubben Ajax.

I januari skrev han på ett kontrakt med Napoli som träder i kraft i juli. Men sedan dess har Younes uttryckt en osäkerhet kring flytten.

Ajax sportchef Marc Overmars har också meddelat att Younes är förlorad eftersom han skrivit på för den italienska toppklubben. Något 24-åringen nu förnekar.

– Jag har inte signerat något preliminärt kontrakt med Napoli eller några andra kontrakt som binder mig till dem från 1 juli, säger Younes till ItaSportPress.

Uttalandet får Napolis advokat Mattia Grassani att reagera starkt och går till attack mot Younes.

– Younes uttalanden är förvånande och upprörande, särskilt med tanke på att han är en spelare i tyska landslaget och Ajax. Man kan nästan le, om det inte vore för det faktum att mitt i allt detta finns ett sportsligt kontrakt, inklusive tilldelning av bildrättigheter, med totalt 31 signaturer på olika kontrakt, som vi delat med hans italienska advokat, säger han till Radio Kiss Kiss.

– Om han säger att han inte kommer ihåg att ha signerat något kontrakt eller federalt, som binder honom till Napoli från juli 2018, är det helt helt bortom verkligheten. Genom att uttala sig som han gör vill han utmana dessa avtal. Han har ett berg att klättra över, men han måste bevisa att det inte var han som signerade - jag upprepar 31 gånger, fortsätter Grassani.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus