Foto: Line Skaugrud Landevik/Bildbyrån

Allsvensk klubb uppges vilja köpa Edin Hamidovic

Publicerad: 2018-03-14 16:44 Superettan

GAIS värvade Edin Hamidovic inför den här säsongen. Anfallaren gör stor succé och nu vill en allsvensk klubb köpa honom, enligt GT.

Edin Hamidovic, 24, öste in mål i Söderettan för Husqvarna FF i fjol. Efter 20 fullträffar blev det en flytt till GAIS.

I vinter har anfallaren imponerat stort i svenska cupen. Hamidovic har gjort fem mål på fyra matcher. Samtliga kom i gruppspelet.

Nu skriver GT att en allsvensk klubb hört av sig till GAIS och meddelat att de vill köpa Hamidovic, antingen nu eller till sommaren.

– Jag har faktiskt inga kommentarer kring det. Min agent Arash Bayat sköter allt sådant. Mitt fokus just nu är enbart på Gais och fotbollen. Jag trivs jättebra i klubben. Det är allt jag har att säga om det, säger 24-åringen till tidningen.

Superettanklubbens tränare och sportchef Bosko Orovic medger att det finns intresse för Hamidovic, men vill inte säga från vilka klubbar.

– Inte ens om det är Sverige eller utlandet. Men ja, klubbar har faktiskt hört av sig och jag måste säga att det känns lite udda. Vi är ändå framme i mars, säger han till GT.

Orovic är övertygad om att Hamidovic är kvar till seriestart, men betonar att alla spelare har sitt pris.

– Nej, men det är klart, skulle någon komma med rätt pris kan man alltid diskutera det. Edin är en väldigt duktig spelare, men vi vill förädla honom ännu mer. Jag vet att vi i Gais kan göra honom ännu bättre. Han är vår spelare och han har ett färskt tvåårskontrakt med oss, säger han till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com