Fotbolltransfers.com - Alexander Milosevic: "Det var skönt att komma hem igen"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Alexander Milosevic: "Det var skönt att komma hem igen"

Publicerad: 2018-03-14 12:41 Allsvenskan

AIK:s mittback Alexander Milosevic gjorde comeback i går och njuter av sin nygamla tillvaro.

AIK besegrade Örebro SK med 2-0 i svenska cupen i går kväll och är vidare till semifinal. Alexander Milosevic fick göra comeback i en olustig situation.

I den 29:e minuten bröt Jesper Nyholm benet efter en duell med Michael Omoh. In kom då nyförvärvet Milosevic.

– Det enda jag kunde göra… tråkigt nog måste man fokusera på fotbollen när man kommer in. Nu i efterhand har man suttit ner och tänkt lite, och det är för jävligt. Visst, det är en del av fotbollen med skador, men man blir alltid lika ledsen. Oavsett om det handlar om en medspelare eller en motståndare. Mina tankar är hos Jesper just nu, säger Milosevic till Fotbollskanalen.

Milosevic njöt dock över att återigen vara på planen.

– Det var skönt att komma hem igen och spela lite fotboll. Det var riktigt bra, faktiskt, om man tänker på resultatet. Men lite andra omständigheter (skadan) gör att man inte kan njuta fullt ut, säger han till Fotbollskanalen.

Mittbackens senaste tävlingsmatch var den 2 december med turkiska Rizespor. Milosevic är dock nöjd med formen.

– Det kändes bra. Visst, jag kom in utan uppvärmning och man måste komma in i det lite grann, men jag kom in i det mer och mer och det kändes bra. Jag har hållit igång med min moderklubb Vasalund och fått chansen att träna där under flera veckor. Hade jag inte gjort det och bara kommit hit hade det varit en lång startsträcka. Det enda jag behöver är att komma in lite i det. Nu är det inte 4-4-2 heller, vi spelar 3-5-2 där det är lite annorlunda i positioneringen. Det måste jag komma in i och få lite matchform, säger han till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus