Fotbolltransfers.com - Sema om nobben från Norrköping: "Klart att det var jobbigt"
Foto: Bildbyrån

Sema om nobben från Norrköping: "Klart att det var jobbigt"

Publicerad: 2018-03-13 11:40 Allsvenskan

Östersunds stjärna Ken Sema berättar om besvikelsen när IFK Norrköping valde att inte förlänga med honom.

Det var inför säsongen 2014 som Ken Sema fick beskedet att IFK Norrköping inte skulle förlänga hans kontrakt.

Då var Janne Andersson manager i klubben. 24-åringen om samtalet där han fick beskedet.

– Där och då var det jobbigt. Det blev inte riktigt något samtal. Jag blev utlånad och skulle vara i Sylvia till sommaren. Det blev ett år i stället. Efter det var det så mycket i klubben… Smedberg gick till Blåvitt, Khalili gick, det var många som gick och det känns som att de inte hade tid med mig. Det blev inget riktigt samtal, säger Sema i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

– Det var ett besked som bara kom. Jag fick ta det själv. Det blev inget, för de hade inte hört av sig. När jag hörde av mig och kollade läget fick jag höra det. Det var Stefan Hellberg som tog det snacket. Han vet vem jag är och han och jag har känt varandra sedan innan, fortsätter han.

Därefter hamnade Sema i Superettan och Ljungskile SK. Därifrån blev det en flytt till Östersunds FK. I dag är yttermittfältaren en av Allsvenskans främsta spelare och landslagsman.

Ironiskt nog är det som bekant Janne Andersson som är förbundskapten.

– Vår relation är bra. Jag har inget agg mot honom och har aldrig haft det. Det är klart att jag var sur när jag inte fick förlängt, men jag kan nästan tycka att det är ett problem om man inte är sur då. Man kan undra hur mycket man vill det. I dag är jag riktigt bra och är landslagsspelare, det har visat att vi har gått vidare från det. Det är fotboll, och då kanske jag inte var redo. Jag var tanig och inte där jag är i dag, säger Sema i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus