Fotbolltransfers.com - Reina på ingång - Donnarumma sägs vilja lämna Milan
Foto: Bildbyrån

Reina på ingång - Donnarumma sägs vilja lämna Milan

Publicerad: 2018-03-13 10:41 Italien

Pepe Reina är väldigt nära att skriva på för Milan. Anledningen är att Gianluigi Donnarumma vill lämna, enligt uppgifter. Själv tonar han ner en flytt.

Flera italienska medier rapporterade i går att Pepe Reina, som sitter på ett utgående kontrakt med Napoli, i går genomförde sin läkarundersökning hos Milan.

Nu skriver Corriere dello Sport att anledningen är att Gianluigi Donnarumma, 19, vill lämna klubben. Enligt tidningen har relationen mellan Milan och den italienske landslagsmannen brutit samman.

Det är ingen hemlighet att Donnarummas agent Mino Raiola vill få till en övergång i sommar. Något han tidigare uttryckt. Han har även kritiserat Milans sportchef Massimiliano Mirabelli.

Nu väntar Milan på att Raiola ska presentera dem ett bra bud på Donnarumma, troligtvis från Paris Saint-Germain. De kräver dock minst 60 miljoner euro, enligt tidningen.

Donnarumma själv tonar dock ner spekulationerna om att han är missnöjd i Milan.

– Jag är lugn och lycklig, jag går vidare med lugn. Vi är en bra grupp, firandet igår (söndag) är ett bevis på det. Vi fick ett resultat som vi verkligen ville ha och det fick oss att glömma torsdagens match mot Arsenal, säger han till Sky.

– Vi lyckades och nu hoppas vi fortsätta så här. Champions League? Det är en trevlig tävling, vi är där och vi tror på det. Vi har en plikt att tro och vi ska försöka till slutet, fortsätter 19-åringen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus