Fotbolltransfers.com - Mourinho slår tillbaka: "De Boer är sämsta tränaren i Premier Leagues historia"
Foto: Bildbyrån

Mourinho slår tillbaka: "De Boer är sämsta tränaren i Premier Leagues historia"

Publicerad: 2018-03-12 16:54 England

Frank de Boer tycker inte att José Mourinho är rätt tränare för Marcus Rashford. Portugisen går till motattack.

Den engelske landslagsanfallaren Marcus Rashford, 20, sänkte Liverpool i helgen. Han gjorde båda målen i 2-1-segern hemma på Old Trafford.

Frank de Boer, tidigare tränare i bland annat Inter och Crystal Palace, har dock uttryckt kritik mot hur José Mourinho använder Rashford i Manchester United.

– Det är synd att hans manager är Mourinho eftersom han är en engelsk spelare och han behöver tid. Han (Rashford) kan begå misstag men Mourinho kan lämna honom på bänken även fast han gjort bra ifrån sig i en eller två matcher. Han är väldigt ung och han behöver matcher. Han är så talangfull och man vill se honom spela varje vecka, sa han i går.

Nu går Mourinho till motattack.

– Jag läste något, något citat från den sämste tränaren i Premier Leagues historia, Frank de Boer säger att det inte är bra för Rashford att ha en tränare som mig. Om han tränades av Frank hade han tränats till hur man förlorar eftersom han förlorade varje match, säger portugisen enligt Goal.com.

– Jag försöker ge det bästa till de unga killarna, utbildning. Vad gäller Marcus måste jag vara ärlig och ge kredd till folket i akademin som var ansvariga för hur han formats och Van Gaal för hans första säsong i a-laget, fortsätter Mourinho.

Rashford själv är tacksam gentemot Mourinho.

– Just nu lär jag mig inte mest på planen. Det är på träningen jag lär mig som mest. Saker som den här managern vill blir tydligare för mig. Ju mer man gör, desto enklare kommer resultaten på planen, säger han till Sky Sports.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus