Fotbolltransfers.com - Ken Sema om förlängning: "Det är en bit ifrån"
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Ken Sema om förlängning: "Det är en bit ifrån"

Publicerad: 2018-03-12 09:55 Allsvenskan

Östersunds FK vill förlänga med Ken Sema - som ännu inte bestämt sig för vad han vill göra.

Ken Sema, 24, sitter på ett utgående kontrakt med Östersunds FK. Den svenske landslagsyttern berättar i podcasten Lundh på Fotbollskanalen att klubben vill förlänga. Men det är inget som är nära.

– Det är en bit ifrån, skulle jag säga. Men jag hoppas att vi är överens snart, säger Sema i podden.

Det är inte säkert att Sema förlänger för att ÖFK ska kunna sälja honom.

– Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag vill just nu. Jag måste höra mig för med agenten och hemma. Men absolut kan det bli så att jag förlänger, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

24-åringen är medveten om att intresset ökat efter den fina insatsen borta mot Arsenal, där han bland annat gjorde ett mål.

– Just nu är jag het, så är det ju. Snart kommer ett VM, som jag också har i huvudet någonstans. Om det blir i sommar eller i vinter som det blir en flytt, det får vi se. Det är roliga saker som väntar nu med cupen, som vi kanske vinner som förra året, landslaget och sedan en flytt, så klart, säger Sema i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

– Jag är 24 år nu, jag är inte så ung längre. När man var 20-21 kanske det kunde blivit Holland eller Belgien, ett mellansteg och sedan gå till de stora ligorna därifrån. Nu har jag spelat i Europa League och visat att jag är bra. Men det är absolut Spanien och Premier League som lockar, så är det ju, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus