Fotbolltransfers.com - Orovic hyllar Hamidovic: "Fruktansvärt intelligent"
Foto: Bildbyrån

Orovic hyllar Hamidovic: "Fruktansvärt intelligent"

Publicerad: 2018-03-11 13:05 Superettan

GAIS tränare Bosko Orovic medger att han är förvånad över anfallaren Edin Hamidovic succéartade start i klubben.

Den gångna säsongen gjorde anfallaren Edin Hamidovic 20 mål för Husqvarna FF i Söderettan. I augusti skrev han på för GAIS men anslöt inte förrän inför den här säsongen.

Under gruppspelet i Svenska Cupen svarade Hamidovic för fem mål på tre framträdanden. Tränaren Bosko Orovic lovordar anfallaren i en intervju med Fotbollskanalen.

– Jag har ju trott på honom väldigt mycket. Men det är löjligt att säga att jag hade väntat mig det, för det hade jag inte. Att det skulle bli så här, jag visste att det skulle bli mål men så som det har varit i cupen har han ju varit fantastiskt bra. Det är en väldigt skicklig och smart spelare som vi har haft ögonen på en längre tid. Men att det skulle vara sådan här utväxling, det känns fel att säga ja på den, säger Orovic till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det är ju en väldigt smart fotbollsspelare, så jag är inte överraskad. Men samtidigt; fem mål. Det är en fruktansvärt intelligent spelare utan boll och med boll. Och det gör det desto svårare för motståndarna att lösa honom. För han springer något kopiöst smart i ytor som backarna har svårt att läsa av. Han springer mycket blindsida och det gör det väldigt, väldigt svårt för motståndarna. Jag är inte förvånad över att han har gjort det bra, långt ifrån.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus