Fotbolltransfers.com - Kindberg bekräftar: "Finns intresse från flera engelska klubbar för Ghoddos"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Kindberg bekräftar: "Finns intresse från flera engelska klubbar för Ghoddos"

Publicerad: 2018-02-24 21:38 Allsvenskan

Saman Ghoddos kopplas ihop med flera Premier League-klubbar. Nu bekräftar Östersunds ordförande intresset.

ESPN har uppgett att West Ham United, Leicester City, Southampton, West Bromwich och Brighton är ute efter Saman Ghoddos - som imponerade i två matcher mot Arsenal.

Nu bekräftar Östersunds FK för Fotbollskanalen att anfallsstjärnan jagas av engelska klubbar.

– Det har funnits och finns intresse från flera engelska klubbar, flera andra klubbar och även spanska klubbar, så det är en diger lunta av intresse. De är dock inte klubbarna som hört av sig direkt utan i stället ombud som pratar. De vet dock att vårt fönster är i juli och augusti, så det är ingen panik för någon, säger Daniel Kindberg till Fotbollskanalen.

– Det är inte så konstigt att det finns intresse, mer naturligt. Det vore underligt om det inte vore så, samtidigt som andra spelare också drar till sig intresse, fortsätter ordföranden.

Även yttermittfältaren Ken Sema är het på marknaden.

– Vi vet att många är intresserade av Sema också, men det har inte dykt upp något nytt, inte till mig i alla fall, säger Kindberg till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det är ofrånkomligt att det finns och har funnits ett latent intresse för flera av våra spelare. De blir heller inte mindre. När de visar att de håller samma nivå och till och med högre nivå mot ett världslag, så får det ett stort genomslag.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus