Fotbolltransfers.com - Anderlecht jagar Ghoddos: "Men det finns ännu större elefanter"
Foto: Bildbyrån

Anderlecht jagar Ghoddos: "Men det finns ännu större elefanter"

Publicerad: 2018-02-22 16:39 Allsvenskan

Saman Ghoddos är glödhet på marknaden. Nu är Anderlecht ute efter Östersunds stjärna, men ännu större klubbar finns med i bilden.

Den spanska klubben Celta Vigo försökte värva Saman Ghoddos i januari, men Östersunds FK nobbade omkring 50 miljoner kronor.

Sedan dess har den iranske landslagsanfallaren förlängt sitt kontrakt med ÖFK. Nu skriver fotbolldirekt.se att belgiska storklubben Anderlecht utmanar om Ghoddos signatur.

– Vi har kontakt med Anderlecht. Deras intresse stämmer. Det är inte jag personligen som skött det men Anderlecht visar intresse, säger ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Men sedan ska man ha klart för sig att det finns ännu större elefanter med i det här också. Jag har den största respekt för Anderlecht, en otroligt fin klubb – men det finns som sagt ännu större med i bilden.

Den allsvenska klubben, som i kväll möter Arsenal i returen av sextondelsfinalen i Europa League, har i dagsläget ingen fast prislapp på Ghoddos.

– Hans värde är svårt att uppskatta i dag mer än att det är högt och garanterat kommer att bli ännu högre. Jag menar att bara hans första match mot Arsenal ökade hans värde. Med lite tur ökar det ytterligare i kväll men definitivt under den allsvenska våren och VM-slutspelet. Ja, men det är klart att vi haft en stor övertygelse att det varit rätt att nobba buden som vi har sagt nej till. Det visar ju Anderlechts intresse också, inte minst – men också som sagt hur det finns ännu större klubbar med i det här, säger Kindberg till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus