Fotbolltransfers.com - Kevin Walker avslöjar - nobbade bud från flera länder
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kevin Walker avslöjar - nobbade bud från flera länder

Publicerad: 2018-02-21 16:14 Allsvenskan

Djurgårdens mittfältare Kevin Walker har förlängt sitt kontrakt. Nu berättar han vilka alternativ som fanns.

Kevin Walker, 28, skrev nytt treårskontrakt med Djurgårdens IF i november. I podcasten Lundh på Fotbollskanalen berättar mittfältaren att han hade gott om alternativ.

– Jag hade möjlighet att gå till Danmark och Norge. Jag hade Turkiet och kanske något i Ryssland. Men jag är pappa till Kaylie. Snart pappa till en son också som kommer i mars. Jag har en musikkarriär utanför min fotboll som jag vill lägga en grund för. Jag kunde ha jagat pengar och fått mer betalt utomlands och testat på ett äventyr, men det kändes inte rätt med de alternativ som fanns jämfört med att jobba på med det som jag har byggt upp här och fortsätta med det, säger Walker i podcasten Lundh på Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag sade till Bosse också att det är min bästa chans att vinna något i Skandinavien. Jag kommer ju inte gå till Rosenborg, liksom. Men säkert ett bra lag i Danmark eller Norge, men här har vi chansen att verkligen göra något. Det var känslan man hade i fjol, inte minst i matcherna mot Malmö. Man har en tro på det. Det var ett självmål i slutet hemma mot dem, och då hade vi lite känning på dem. Det kunde, det kunde… Men rent fotbollsmässigt kändes det rätt att stanna. Jag hade en bra dialog med klubben och känner området. Utifrån en helhet tycker jag att jag tog rätt beslut.

Djurgården värvade Walker från allsvenska konkurrenten GIF Sundsvall inför säsongen 2015. 

Mittfältaren gjorde tre mål och två assist på 27 allsvenska matcher förra året.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus