Fotbolltransfers.com - Radetinac: "Jag vill visa att de som trott på mig inte haft fel"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Radetinac: "Jag vill visa att de som trott på mig inte haft fel"

Publicerad: 2018-02-20 10:52 Allsvenskan

Djurgårdens yttermittfältare Haris Radetinac är tillbaka efter alla skador - och det med besked.

Haris Radetinac, 32, har kommit tillbaka efter två korsbandsskador. Nu har yttermittfältaren spelat 90 minuter i två raka matcher.

I senaste 6-0-segern mot Degerfors IF i svenska cupen imponerade Radetinac stort. Han gjorde bland annat två mål. Det var första målen på nästan tre år i tävlingssammanhang.

– Är man en offensiv spelare vill man alltid göra poäng, sen är det inte alltid man gör det och det viktigaste är ju att laget vinner. Men jag måste ta min plats och visa att jag är tillbaka. Om jag ska visa att jag är den spelaren som jag var tidigare så måste jag göra mål och assist och allt det där som krävs, säger han till Fotbollskanalen

– Det visar att ålder eller skador inte spelar någon roll, att jag inte har gett upp. Det är många som har pushat mig och trott på mig, och jag vill visa att de inte har haft fel, fortsätter Radetinac.

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel är nöjd med hur Radetinac kommit tillbaka.

– Han gjorde det jättebra senast och nu gjorde han det riktigt bra igen. Jag är personligen väldigt, väldigt glad över att han får göra två mål. Jag är glad för hans skull och jag är glad över att få ha en sån spelare i Djurgården, som kommer kunna tillföra så mycket. Och han gör det redan, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus