Fotbolltransfers.com - Officiellt: Othman El Kabir klar för FC Ural
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Othman El Kabir klar för FC Ural

Publicerad: 2018-02-19 18:00 Allsvenskan

Djurgården har nu sålt yttermittfältaren Othman El Kabir till ryska klubben FC Ural.

Othman El Kabir lämnar Djurgårdens IF. Han har nu slutfört sin övergång till FC Ural.

– Det känns bra att skriva på men självklart tråkig att lämna Djurgården som har en spännande säsong framför sig. Jag har haft en jätterolig och lärorik tid i föreningen och tar med mig mycket goda erfarenheter, säger han till DIF:s officiella hemsida och fortsätter:

– Jag vill också tacka Djurgården för att föreningen var villig att släppa mig och jag hoppas att jag någon dag kan komma tillbaka och spela i djurgårdströjan igen. Det kändes verkligen som att vara en del av en familj här i Djurgården och jag har blivit väldigt väl omhändertagen. Så jag tackar alla djurgårdare för min tid här.

Sportchefen Bosse Andersson kommenterar försäljningen av El Kabir.

– Så här är det i fotbollen ibland och det är bara att tacka Othman för den tiden som han har varit med oss och bidragit. Vi var i en tuff situation när han kom sommaren 2016 men hans och lagets utveckling sedan dess har tagit oss till Europa. Det har inte varit någon hemlighet att han ville bli proffs och vi har gjort det här i samförstånd, vilket känns viktigt. Men vi har bra spelare på hans position i truppen och jag tror att det är bättre att gå in i den här viktiga säsongen med så få frågetecken som möjligt, säger han till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus