Fotbolltransfers.com - Novakovic om "Nisse": "Jag har inte ord nog för att beskriva honom"
Foto: Bildbyrån

Novakovic om "Nisse": "Jag har inte ord nog för att beskriva honom"

Publicerad: 2018-02-19 12:27 Allsvenskan

Nils-Eric Johansson har lagt skorna på hyllan. Nu tokhyllas han av förre tränaren Nebojsa Novakovic.

När Vasalund spelade mot Hammarby i svenska cupen i helgen passade Nebojsa Novakovic på att hylla Nils-Eric Johansson. Han bar backens kaptensbindel runt handleden.

– Jag ville visa min kärlek till honom. Jag hade honom som spelare i tusen år, vi har haft många fina säsonger ihop och jag har upplevt jättemycket med honom. Så om det fanns något sätt jag kunde hylla honom på så ville jag göra det. Jag ville visa min kärlek och att jag tänker på honom en extra stund, säger Novakovic till Fotbollskanalen.

AIK bekräftade under gårdagen att "Nisse" tvingas sluta på grund av en försämring på en sedan tidigare dokumenterad avvikelse på hjärtat.

– Han är fantastisk. Han har alltid gett allt på alla träningar och han vill inte missa något. Jag har till och med varit med om att han spelat med feber på träning för att han inte ville missa passet. Han ville inte säga att han var sjuk. Man kunde alltid lita på "Nisse", han kunde säga några kloka ord innan en match, i paus eller efteråt. Som tränare litade man alltid på honom och man kunde vända sig till honom för att fråga om råd. Han är en fantastisk spelare. Jag har inte ord nog för att beskriva honom, säger Novakovic till Fotbollskanalen.

– Jag har verkligen inga ord som kan beskriva honom. Jag hade en jättefin relation till honom som tränare och han hjälpte mig jättemycket i min utveckling, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus