Fotbolltransfers.com - Vermaelen talar ut om Messi och Enrique
Foto: Bildbyrån

Vermaelen talar ut om Messi och Enrique

Publicerad: 2018-02-18 01:09 Spanien

Thomas Vermaelen tror att Luis Enrique hade passat in bra i Premier League och hyllar Lionel Messi till skyarna.

Luis Enrique kopplas starkt ihop med en flytt till England. Han placeras främst i Chelsea till nästa säsong.

Thomas Vermaelen, som haft Enrique i Barcelona och själv spelat i Premier League, tror att spanjoren skulle passa in bra i England.

– Jag tror att det är likt det ni ser med Pep Guardiola i Manchester City. Man medför lite spanska influenser till engelsk fotboll och det kanske tar lite tid men det kan fungera väldigt bra, säger han till The Guardian.

– Jag hade en mycket bra relation till Luis Enrique. Sättet han pratar med spelarna är väldigt bra. Han vet hur man ska få en spelare att ha rätt känsla, fortsätter Vermaelen.

Den belgiske landslagsbacken passar även på att hylla sin lagkamrat Lionel Messi.

– Det är otroligt. Om man chansar att Messi ska gå åt ett håll så går han åt det andra. Man tror att han (bara) gör det på matcher, men han gör det varje dag på träning, det är vad som förvånar mig. Det är ren talang. Allt kommer naturligt för honom. För honom kanske det inte känns speciellt, men för oss är det väldigt speciellt, säger Vermaelen.

– Han bara gör det och fortsätter sitt jobb. Han blir inte alltför känslomässigt inblandad när spelare tacklar honom eller något. Det finns ögonblick du ser honom göra något och du skrattar bara. Även på bänken under en match skrattar du när du ser vad han gör; på samma sätt som du gör hemma i din soffa, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus