Fotbolltransfers.com - Ludwig Augustinsson: "Det blir intresse när man..."
Foto: Bildbyrån

Ludwig Augustinsson: "Det blir intresse när man..."

Publicerad: 2018-02-17 14:28 Utlandsproffs

Milan, Napol och Leipzig är några av klubbarna det ryktas om. Men Werder Bremens vänsterback Ludwig Augustinsson stressar inte med en flytt.

Den svenske landslagsmannen Ludwig Augustinsson, 23, är inne på sin första säsong i Werder Bremen och Bundesliga. Och han njuter.

– Det är ett galet intresse från supportrarna och fantastisk stämning vart du än kommer. När vi spelar borta har vi till exempel 5000 supportrar med oss som stöttar oss. Sedan är det en otroligt hög individuell nivå på spelarna. Tempot är högt och man märker att det är en av världens bästa ligor, säger vänsterbacken till SportExpressen.

Augustinsson har varit given i Bremen och imponerat. Det har satt igång spekulationer om en flytt. Milan, Napol, Leipzig och Benfica ska alla vara intresserade, enligt uppgifter.

– Det finns väl egentligen inte så mycket att säga. När man spelar i landslaget och när man spelar i en sån här bra liga och gör det bra så blir det intresse. Jag känner själv att jag har tagit mitt spel till en högre nivå och hoppas fortsätta med det. Allt intresse lämnar jag över till min agent, säger 23-åringen till SportExpressen.

– Men vi har en plan. Jag har absolut ingen stress härifrån och det kommer ett VM-slutspel också så jag känner ingen stress alls. Nu är det fokus på klubblaget här och sedan VM, fortsätter Augustinsson.

Vänsterbackens kontrakt med Bremen sträcker sig till sommaren 2021.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus