Fotbolltransfers.com - Pogba uppges ångra flytten till United: "Kan se honom lämna"
Foto: Bildbyrån

Pogba uppges ångra flytten till United: "Kan se honom lämna"

Publicerad: 2018-02-15 21:30 England

Enligt fransk media är Paul Pogba missnöjd med hur José Mourinho använder honom. Paul Ince tror att stjärnan kan lämna Manchester United.

Manchester United värvade den franske landslagsmittfältaren Paul Pogba från Juventus sommaren 2016 för 1 miljard kronor.

Pogba har dock fått en djupare roll i United jämfört med tiden i Turin. Nu skriver franska L´Equipe att Pogba krävt att José Mourinho ger honom en mer offensiv roll.

Pogba genomgår just nu en mörk period och överväger sin framtid, enligt tidningen. Den tidigare United-stjärnan Paul Ince uttalar sig om uppgifterna.

– Om det som sägs om Pogba är sant, att han ångrar att han kom till United, då blir jag besviken, men inte överraskad. Jag kan förstå varför Pogba kanske känner sig irriterad över positionen som Mourinho tvingar honom spela, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Han gillar att anfalla. Han värvades inte för att vara en sittande mittfältare och det njuter han uppenbarligen inte av eller är bäst i. Så varför insisterar han (Mourinho) att spela honom där? Signalerna som kommer från Pogba är att han inte är glad och om han inte känner att han passar in, då kan jag se honom lämna i sommar.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus