Fotbolltransfers.com - Hammarbys tränare om Zengin, Fällman och Israelsson
Foto: Andreas Sandsturm/Bildbyrån

Hammarbys tränare om Zengin, Fällman och Israelsson

Publicerad: 2018-02-14 16:50 Allsvenskan

Erkan Zengin placeras i Hammarby. Men tränaren Stefan Billborn dementerar att förre stjärnan är på väg tillbaka. Han uttalar sig även om David Fällman och Erik Israelsson.

Den tidigare landslagsmittfältaren Erkan Zengin är på väg bort från turkiska Eskisehirspor och har öppnat för en allsvensk comeback.

Men i podcasten Studio Allsvenskan förnekar Stefan Billborn att Zengin är på väg tillbaka till Hammarby IF.

– Jag jobbar med de spelarna jag har. Det kan försvinna någon ut och det kan komma in någon. Jag har inte hört nånting om Erkan Zengin kan jag säga helt ärligt. Så jag tror inte det är aktuell, säger han enligt Sportbladet.

Fotbolltransfers.com kunde i förra veckan avslöja att Hammarby träffat klubblöse mittbacken David Fällman. Billborn ser gärna honom i sitt lag.

– Ja, det skulle jag nog gärna vilja ha. Jag vet att vi har varit i kontakt med honom, men vi har tre mittbackar just nu och så är Mads Fenger på väg tillbaka från skada, så vi är ganska väl bemannade där, säger Bajen-tränaren.

Bajens tidigare mittfältare Erik Israelsson, som har det svårt i holländska PEC Zwolle, har också varit på tapeten.

– Ja, det är en bra kille. Jag har ingen kontakt med honom, men de andra har säkert de. Men jag har inte hört nånting om en övergång och då är det möjligt att han sitter ganska nöjd där nere, säger Billborn i podcasten Studio Allsvenskan enligt Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus