Fotbolltransfers.com - Djurgården och FC Ural överens - El Kabir på läkarundersökning
Foto: Bildbyrån

Djurgården och FC Ural överens - El Kabir på läkarundersökning

Publicerad: 2018-02-14 15:15 Allsvenskan

Djurgårdens yttermittfältare Othman El Kabir är ytterst nära en övergång till ryska FC Ural.

Djurgårdens IF skriver på sin officiella hemsida att Othman El Kabir, 26, fått tillåtelse att resa iväg för sin läkarundersökning hos FC Ural.

– Othman har fått tillåtelse att träffa FC Ural för att göra en läkarundersökning och vi är överens med klubben om villkoren som gäller. Nu handlar det om detaljer som återstår innan det tecknas ett avtal från spelarens sida. Othman kommer att träffa klubben, som för närvarande är på träningsläger i Cypern, och reser dit under torsdagen, säger Bosse Andersson till hemsidan.

– Det har inte varit någon hemlighet att han har velat bli proffs utomlands och vi har haft en dialog om det. Nu dök den här möjligheten upp och i dagsläget har vi en planering för det i truppen, fortsätter sportchefen.

El Kabir kommenterar den närstående övergången till Ryssland.

– Det har gått ganska fort under de här senaste dagarna. Lite återstår men klubbarna är överens och jag tror att det sista löser sig snart, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Självklart är det tråkigt att lämna Djurgården men det här är en chans som jag måste ta. Det har funnits ett intresse för att spela utomlands tidigare och nu blev det konkret. Det viktigaste är att Djurgården får bra betalt och jag är i den åldern då det är rätt tid att ta det här steget. Båda parter vinner på den här övergången men som sagt är det väldigt tråkigt att lämna nu när vi har något bra på gång. Men så är det med fotbollen ibland.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus