Fotbolltransfers.com - Tottis kritik mot Spalletti: "Aldrig klargjort något"
Foto: Alberto Lingria/Bildbyrån

Tottis kritik mot Spalletti: "Aldrig klargjort något"

Publicerad: 2018-02-14 13:15 Italien

Den tidigare Roma-spelaren Francesco Totti uttalar sig om fejden med tränaren Luciano Spalletti. och klubbens transferpolicy.

Förra säsongen blev Francesco Tottis sista någonsin. Roma-legendaren önskar dock att karriären hade avslutats något annorlunda. Under hans sista säsong som spelare kom mycket att handla om schismen mellan honom och den dåvarande tränaren Luciano Spalletti.

I en intervju med Sky Sports uttalar han sig om fejden med den nuvarande Inter-tränaren.

– Jag har aldrig klartgjort någonting med Spalletti och det kommer heller aldrig att ske. Jag hade föredragit att avsluta min karriär på ett annat sätt. Om jag var honom hade jag hanterat situationen med spelaren, men framför allt personen, på ett annat sätt, säger Totti.

– Hur som helst, jag har tagit steget från spelare till direktör och jag gjorde det med rätt anda, med harmoni, intelligens och mognad. Jag växte upp på planen och kommer dö på planen, fortsätter han.

Totti uppmanar även presidenten James Pallotta att spendera mer pengar på nyförvärv.

– Hade det varit upp till mig hade jag spenderat vilken summa som helst för att få hit de bästa spelarna i världen, eftersom man behöver bra spelare för att vinna titlar. Jag har alltid sagt det och kommer inte ändra uppfattning, berättar han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus