Fotbolltransfers.com - "Pogba hade varit en av stjärnorna om han spelade för Manchester City"
Foto: Andrew Couldridge/Bildbyrån

"Pogba hade varit en av stjärnorna om han spelade för Manchester City"

Publicerad: 2018-02-14 13:00 England

Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba kritiseras för sina insatser. Tv-profilen Jamie Redknapp ger nu sin syn på saken.

I helgens Premier League-match mellan Manchester United och Newcastle blev mittfältaren Paul Pogba återigen utbytt - vilket gör det till den tredje matchen i sträck som han får lämna planen innan domaren hunnit blåsa för 90 minuter.

Fransmannen kritiseras för sina insatser, samtidigt som en del av kritiken riktas mot managern José Mourinho och hans oförmåga att använda stjärnan på rätt position.

Jamie Redknapp, tv-profil och tidigare spelare i bland annat Tottenham, uttalar sig om situationen.

– Jag tycker att Mourinho har ett stort ansvar när det kommer till Pogba. Det är hans jobb. Alla förväntar sig att han ska vara den stora och självsäkra spelaren, men innerst inne tror jag att han behöver kärlek, säger han till Sky Sports.

– Jag kan inte se en situation där Pep Guardiola hade bytt ut honom så. Hade han spelat i Manchester City hade han varit en av deras stjärnor på planen. Jag tror helt enkelt att José Mourinho inte får ut det bästa av honom, fortsätter Redknapp.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus